Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Συνέντευξη με τον Ιταλό(?)Οκ, στο περίπου!



Λοιπόν να είμαστε ντόμπροι, κομπολο-γάτοι και ξηγημένοι. Άραγκον και μορφώσου: ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τα ταμπού! Ναι οκ, θέλουμε να καβαλιόμαστε από το μηδενικό ραντεβού και να φοράς και πούτσι φόρεμα και να τα λέμε και χύμα, ΑΛΛΑ θέλουμε τα ταμπου. Και ξηγούμε: Βρισίδια, ποδόσφαιρα, ρεεεε-ψίματα και τα ρέστα είναι για την παρτη μας, δεν είναι τυχαίο που ακόμα και από τα τσου(ρε)λάκια θέλουμε να το παίζουν κυρίες? Όσο για σένα μαγκίτισα-κνίτισα-φεμινίστρια που είσαι και πολύ προχώ ναουμε-καικαλά-ασούμε και μιλάς χύμα για σεξ, βρίζεις, φτύνεις κλπ γιατί δεν μας λες και για την περίοδο, τα χεσίδια ή για τις κλανιές σου  μήπως φοβάσαι ότι θα ξενερώσει το κοινό ? ντεμέκ-δράκισα-Κανέλλη?






 Πόσο καιρός πάει, κόκκινο μάτι-μαύρες σακούλες…μίλα ρε ΜΑΛΑΚΑ μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!...γαμημένε καθρέφτη.


Ρατσισμός και Φιλοζωισμός (δεν είναι λογοπαίγνιο, αλλά δεν ξέρω την λέξη και καλύπτω την άγνοια μου, με ακριβό χιούμορ) 

Επιλεκτικοί φιλόζωοι και επιλεκτικοί ρατσιστές, υποκρίτριες-υποκριτές και υποκριτούλληληληδες(γαμημένο φάτσαμπουκ εσύ και τα λήμματα σου):ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!, το ότι γουστάρεις τα σκυλάκια(και τις σκυλούδες) και τα γατουλίνια (πολύ μάτσο έγινα πάλι) δεν σε κάνει ρε μόρτη φιλόζωο! Το ότι αγαπάς το σκυλί των 500 ευρώ που αγόρασες για να ανεβάζεις τις φωτό στο νετ ή για να ψαρώνεις μενέτα(γκόμενες) στον δρόμο όταν κάθε μέρα πλακώνεσαι στα χοιρινά διαβάζεις «κυνήγι και ψάρεμα για πολύ μάγκες» από το 2ο τεύχος της «σούπερ Καμαρίερας»! Τα ίδια ισχύουν και για σένα ρατσιστή που είναι οκ να κατηγορ(εις)ιοποιείς ολόκληρες «φάρες» όπως «ταρίφες» «μουνόμπατσους» κλπ. αλλά να αγωνίζεσαι για να μπούνε στα νηπιαγωγεία οι μετανάστες «επειδή άνθρωποι είναι, και εγώ μισώ τους ρατσιστές»!!! (διευκρίνιση-διόρθωση εξαιρούνται οι «κωλόγαυροι», διότι απλώς είναι κωλόγαυροι, από τις κατηγοριοποιήσεις).

Ποίημα από την ΔΑΠοιητική συλλογή «Πόσο με καυλώνει, Αχ πόσο με καυλώνει η φάτσα του Αντώνη(Σαμαρά)». 

Θέλω την δόση μου και ας μην είμαι ζάκι
Την δόση Αντώνη τσίμπα σαν να ήταν φρίμπα
Έλα Αντωνάκι βγάλε το σεντονάκι
Πιες, στρίψε, ρούφα και σκάσε το μπαφάκι…

Ο Ιταλός για ποδοσφαιράκι: « Το ποδοσφαιράκι…Το ποδοσφαιράκι είναι κατάθεση ψυχής, βασικά το ποδοσφαιράκι είναι όλα, αλλά είναι και τίποτα. Το ποδοσφαιράκι είναι, και τι δεν είναι…Το ποδοσφαιάκι βασικά είμαι εγω(συγκίνηση, δάκρυ, ελαφρύ-γρήγορο σκούπισμα με χέρι κάτω από το μάτι και σκυμμένο κεφάλι και αποχώρηση»


1 σχόλιο:

  1. Aυτό με τους ''και καλά'' φιλόζωους του νετ,πόσο δίκιο???Μα πόσοοοο???
    Τα παίρνω άγρια με όλους αυτούς και τις αναρτήσεις τους που κάθε άλλο παρά φιλόζωοι πιστεύω ότι είναι...
    Φιλώ σε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή